SaddleClip

Bestel
equiteacher
7438227792799
    1-2 werdagen

De SaddleClip meet en analyseert alles wat je traint met je paard. Het eigentijdse, lichtgewicht design van de Equestic Saddleclip is een lust voor het oog. De Equestic SaddleClip is uitgerust met de nieuwste technologieën, is zo sterk als een paard en werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Met de Equestic App vind je makkelijk je weg in de verschillende analyse mogelijkheden. Zo vind je snel en simpel wat jij nodig hebt om alles uit je training te halen.

Bewuster paardrijden met de Equestic SaddleClip. Alles wat jij kan, kun je nu nog beter!

De Equestic SaddleClip is uitgerust met de nieuwste technologieën, is zo sterk als een paard en werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Met de Equestic App vind je makkelijk je weg in de verschillende analyse mogelijkheden. Zo vind je snel en simpel wat jij nodig hebt om alles uit je training te halen.

Bewuster paardrijden met de Equestic SaddleClip. Alles wat jij kan, kun je nu nog beter!

 

 

De Equestic SaddleClip is een ergonomisch vormgegeven trainingssensor die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. De vorm, de gebuikte materialen en de bevestigingswijze zijn tot stand gekomen na uitgebreide tests. De SaddleClip is makkelijk mee te nemen, eenvoudig te bevestigen, onverwoestbaar en een sieraad voor het oog.

De Equestic App op je mobiele telefoon communiceert met je SaddleClip. De app analyseert de gegevens die de SaddleClip registreert en maakt ze op een heldere manier zichtbaar. Deze resultaten kun je via de app delen met wie je maar wilt. Zo kan iedereen in je team op basis van objectieve informatie bijdragen aan de optimalisatie van je trainingen en het welzijn van je paard.

 

Technische specificaties

  • Kleur: Zwart / Brushed Metal
  • Materiaal kunststof / rubber
  • Spatwater en schok bestendig
  • Bluetooth Low Energy 4.1
  • Mobile App beschikbaar voor iOS 10 (vanaf iPhone 5s), iOS11 (vanaf iPhone 6) en Android toestellen vanaf 4.4
  • 8+ uren metingen met een volle batterij
  • Geen beperking op het aantal paarden wat met 1 sensor gemeten kan worden
  • Twee jaar garantie bij normaal gebruik