Trojaans paard training maakt gebruik van draadloze luisteroplossing

Het is weer een warm weekend met tien studenten van de in Las Vegas gevestigde Trojan Horse Training gekleed in nette jodhpurbroeken en wedstrijdjassen, en met hun paarden metgezellen in spring- en dressuurevenementen.

In de opwarmarena achtervolgt een handvol trainers zich druk en geven de laatste instructies aan hun tientallen studenten die die dag meedoen.

Het resultaat is niet veel meer dan een schreeuwwedstrijd - elke instructeur probeert de aandacht van zijn of haar ruiters te trekken en de corrigerende maatregelen te communiceren.

Voor deskundige trainer Gina Tatom, die buiten de arena zit, doordringen haar instructies de chaos naar haar studenten met een kristalheldere ontvangst.

Tatom gebruikt een draagbaar draadloos audiosysteem van equiteacher om effectiever te trainen en te coachen.

Tatom zag voor het eerst dat draadloze audiotechnologie werd gebruikt door de internationaal geprezen trainingsmagnaten Pat en Linda Parelli.

Ze zag onmiddellijk in hoe audiotechnologie haar trainingsprogramma kon ondersteunen en begon een uitgebreide zoektocht naar een betaalbaar systeem dat bestand was tegen de ontberingen van haar bedrijf, dat zich uitstrekt van het breken van paarden en probleemgedrag tot het springen.

"Als je met een aantal van deze meer uitdagende paarden werkt, kunnen er veel hobbels zijn, vooral als een ruiter eraf valt", legt Tatom uit. "Ik had een product nodig dat dat soort schokken kon weerstaan."

Nadat hij dure professionele systemen en zwakke residentiële systemen van de plaatselijke elektronicawinkel had overgeslagen, probeerde Tatom een ​​equiteacher-systeem door gebruik te maken van het gratis 30-dagen durende demoprogramma van de fabrikant.

Tussen haar privélessen en weekendshows door, zette ze het equiteacher-systeem door de wringer om ervoor te zorgen dat het kon voldoen aan de eisen van de paardenkunsten.

Haar voldoening ontmoette ze, ze kocht haar eigen equiteacher-systeem met een zender en vier ontvangers.

Door de styling van het lichaamspak kunnen de gebruikers de units aan hun riem vastmaken, waardoor zowel de coach als de student vrij kunnen bewegen.

Tatom draagt ​​de zender, die is uitgerust met een hoofdmicrofoon, en de studenten stemmen af ​​met hun ontvangers en koptelefoons.

“Het equiteacher-systeem is geweldig! Ik vind het heerlijk om het te hebben, ”zei Tatom, wiens passie en gedrevenheid haar een reputatie van oneindige energie hebben opgeleverd.

“Mijn werk is nu niet zo vermoeiend omdat ik kan coachen terwijl ik in de schaduw buiten de arena zit in plaats van mijn ruiters te volgen.

Bovendien hoef ik niet meer te schreeuwen. " Tatom legde verder uit dat het, vooral in winderige omstandigheden, moeilijk is om een ​​trainer te horen, zelfs als ze schreeuwt.

Het equiteacher-systeem is vooral effectief in die opwarmingsarena's, waarbij al haar studenten de ontvangers dragen. “Ik kan de naam van de student roepen, gemakkelijk zijn of haar aandacht trekken en met normale stem instructies geven.

De studenten hebben opgemerkt dat dit hen echt helpt kalm te blijven, wat zo belangrijk is tijdens wedstrijden. "

Vanuit het perspectief van de trainer meldt Tatom dat haar leerlingen tijdens hun lessen sneller kunnen leren omdat ze goed kunnen horen.

Ze besparen tijd omdat het niet nodig is om instructies te herhalen. Als klap op de vuurpijl krijgen haar klanten meer waar voor hun geld, omdat ze dankzij de audiotechnologie optimaal gebruik kunnen maken van hun trainingstijd.

Dankzij de solide prestaties van equiteacher System, behaalt Gina Tatom overal winnende resultaten met haar studenten bij Trojan Horse Training.